AUDIOMETRE


Screening, Diagnostic si Clinice
TIMPANOMETRE

Despre noi

articol_pic

Medfarm Trading este o companie dinamica din Romania, infiintata in anul 1994, cu specialisti ce au o foarte mare experienta in domeniul dispozitivelor medicale, dobandita in cadrul unitatilor Ministerului Sanatatii unde au lucrat.

Ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori ce ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor in Romania: KaWe/Germania; LED/Italia; CA-MI/Italia; Fazzini/Italia; Guro/Italia; Amplivox/Anglia; AC Cossor &Son (Surgical) /Anglia; Lion/ Anglia; Sometech/Korea; A&D Company/Japonia; Manii/Japonia; Sico Rubena/Cehia; Timo /Cehia; Elite Bags/ Spania; H&O Equipments/Belgia; Edan Instruments/China; Raydent Instruments/Pk.

Compania noastra va pune la dispozitie de zece ani de zile un showroom, Medical Planet, amplasat in centrul Bucurestiului, pentru a putea vizualiza toate dispozitivele medicale comercializate de noi.

Suntem prezenti pe piata on-line cu magazinul virtual de dispozitive medicale MedfarmSHOP  care se  adreseaza in principal urmatoarelor segmente tinta: spitale, cabinete, policlinici si pacienti. Magazinul cuprinde dispozitive medicale atat pentru medici de diferite specialitati: Medicina de Familie, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Urgenta, etc. cat si pentru pacienti.

Pentru lumea medicala, compania noastra ofera servicii de calitate prin implementarea standardului ISO 9001:2000 pentru import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si asistenta tehnica la achizitii.

Echipa Medfarm Trading va multumeste pentru dorinta de a ne cunoaste mai bine si pentru accesarea acestui site de prezentare a gamei variate de dispozitive medicale, fiind convinsi ca vizitarea site-ului nostru va constitui prilejul de a stabili relatii de parteneriat de lunga durata si reciproc avantajoase.